Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Baráth Tibor: Elfelejtett magyar évezredek?

2012.05.22

MTF-17 - Dr. Baráth Tibor: Elfelejtett magyar évezredek? - Megjelent!

2012. május 20.

ke1701


A magyar őstörténet az ókori világtörténelem egyik legnagyobb és titokzatosabb rejtélye, sőt kulcsproblémája, mert köze van az emberi nem első magas kultúrájához és annak földgolyónkon való elterjedéséhez."

Dr. Baráth Tibor

• • •

E Magyarságtudományi Füzetben, melyet most a kedves olvasó a kezében tart, Dr. Baráth Tibor monumentális főművének: A magyar népek őstörténete című tudományos munkának a kivonatos összegzését találja. E tanulmány szinte varázsütésre átláthatóvá és megérthetővé teszi azt a kusza összevisszaságot, amit eddig „ókori történelem" név alatt ismertünk. Kiderül, hogy a sok zavaró, ködösítő népnév valójában egy népet takar, hiszen a hunok, szkíták, avarok, magyarok, szabirok. kunok, kelták mind magyarul beszéltek, sőt írtak, és erről ránk maradt írott emlékeik ékesen tanúskodnak! Dr. Baráth Tibor éleslátásának és páratlan felkészültségének köszönhetően a múlt összekevert mozaikkockái mind a helyükre kerülnek, a kép kitisztul, és az újonnan megértett összefüggések szédítő látványt nyújtanak.

Dr. Baráth Tibor azonban ennél még távolabbi időkbe és első hallásra idegennek tűnő vidékekre kalauzolja el olvasóit, méghozzá a Régi Kelet egykor virágzó, káprázatos civilizációiba: Mezopotámiába, Egyiptomba, Föníciába. Hétországba, Kánaánba. Művében sokrétűen bizonyítja, hogy a Régi Kelet kultúrnyelve a magyar volt, és ezt a nyelvet ott a nép, valamint az állami és egyházi szervek a Krisztus előtti évezredekben széltében-hosszában használták, beszélték és írták. E tanulmányból továbbá egyértelművé válik, hogy a Régi Keleten a magyar népek államalkotó minőségben voltak jelen, és kimagasló tehetségükkel valamint szorgalmukkal megalapították az emberiség első magas kultúráit.

Esthon Csilla

• • •

Őstörténetet írni elsősorban tudományos vállalkozás. Az elért eredményeknek azonban messzemenő politikai jelentőségük is van, mint ahogy az őstörténetnek mindig is volt. A magyar népek csodálatos múltját, hallatlan kulturális teljesítményeit, amíg okmányai a föld alatt lappangtak, s el nem olvastuk a mi nyelvünkön, más népek a magukénak könyvelték el, ami hatalmas segítségükre volt politikai céljaik elérésében. Ha most az igazság kiderül, ugyanez a politikai fegyver a mi kezünkbe kerül. Rajtunk áll, hogy a magyar nemzetvédelem ezen új eszközét sikeresen használjuk".

Dr. Baráth Tibor

Megjelent a 17. magyarságtudományi füzet, amely az MVSZ székházában, és a terjesztőknél kapható. Ára: 499 Ft.

A füzet a Magyarok Világszövetségének székházában megvásárolható.

Sorozat-bemutató video: http://mvsz.hu/mtf/mtf_reklam.html

A kiadó terjesztőket keres, elsősorban a középiskolákban, főiskolákon és egyetemeken.

Terjesztési információ

A Magyarságtudományi Füzetek ára Magyarországon: 499 Ft.

A füzetek Magyarországon megvásárolhatók az újságárusoknál.

Postai úton házhoz küldve: 700 Ft.

8 füzet megrendelése esetén: 3000 Ft (azaz 375 Ft/pld.), kiegészítve a postaköltséggel.

Külföldön az ár ugyanennyi, az adott ország devizájának napi árfolyamán.

Belföldi átutalás esetén a bankszámla: 10300002-20102159-70833285

Külföldi átutalás esetén:

Magyarok Világszövetsége

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.

bankszámlája:

IBAN HU 52 10300002-20102159-70833285

MKB Rt. – Magyar Külkereskedelmi Bank Rt.

1056 Budapest, Váci u. 38.

SWIFT Kód: MKKBHUHB

Megrendeléseket az mtf.szervez@gmail.com címen fogadnak.

Ha a kívánt mennyiség árát banki átutalással befizették, és pontos postai címüket feltüntették, akkor másnap postázzák a megrendelt füzeteket – tájékoztatta sajtószolgálatunkat Bősz Rudolf (+36-70-559-5116), terjesztési felelős.

MVSZ Sajtószolgálat

7536/120520

ke1799