Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Üzenőfal

 

Üzenj honfitársainknak

Meríts lelkierőnkből, vagy adj hozzá

 

 

 

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

savoia-ubrizsy@katamail.com

(Ubrizsy Andrea, 2013.09.14 21:14)

Családtörténeti kutatásom (apám Ungvár-i születésű volt) teljesen fennakadt a Felvidék ma Ukrajnához tartozó részeit illetően: semmi anyakönyv, semmi levéltári adat interneten nem létezik (vagy csak én nem tudom megtalálni?). Kérek tanácsot,
Andrea

Re: savoia-ubrizsy@katamail.com

(leszerelt, 2013.09.18 16:42)

Kedves Andrea,

Igazán dicséretre méltó, hogy foglalkozol magyar kiléted kutatásával. Bár többen törődnének hovatartozásukkal... Ajánlom, vedd föl a kapcsolatot a Magyarok Világszövetségével (http://www.egipatrona.hu/mvsz/). Ez egy kizárólag magán támogatásból fönntartott magyar hazafik és honléányok szövetsége, akik képességeik szerint próbálják összefogni a világmagyarságot. Tudtommal kapcsolatban vannak kárpátaljai magyar szervezetekkel is - mint pl. a Kárpátaljai Magyar Diákok és Fiatal Kutatók Szövetségével. Ők talán tudnak ungvári kutatókról, akikhez esetleg fordulhatsz segítségért. Szerencsés kutatást.

Re: Re: savoia-ubrizsy@katamail.com

(Andrea, 2013.09.23 23:41)

Kedves Leszerelt,
Köszönöm tanácsodat

Titkok és összefüggések cikk

(Alex, 2012.11.10 07:23)

https://magyar-megmaradas.eoldal.hu/cikkek/kurtszo/dr.-papp-lajos--titkok-es-osszefuggesek--amit-minden-magyarnak-ismerni-kell-.html

- nem Dr. Papp Lajos írta! Kérjük a helyreigazítását.

Re: Titkok és összefüggések cikk

(leszerelt, 2012.11.10 18:10)

Kedves Alex,

Köszönjük üzenetedet. Valójában kering a világhálón egy 2011 szeptember 25.-én kelt, Prof. Dr. Papp Lajos névvel és aláírással ellátott NYILATKOZAT, mi szerint az idézett cikk nem a nyilatkozó szellemi terméke vagy megjelentetése a világhálón.

E cikket ideiglenesen visszavont állapotba helyeztük.

Devizaadósság

(Tibalt, 2012.05.31 08:58)

Hogyan lehet bárkivel közületek telefonon kapcsolatba lépni, aki ismeri a devizás ügyet?
traktorosdi@citromail.hu

Re: Devizaadósság

(leszerelt, 2012.06.01 22:23)

Itt talán akad valaki, aki ért ehhez:
http://magyarmegmaradasert.hu/kozerdeku/sarjkategoriak/kozlonyeink/item/3210

Re: Devizaadósság

(Alex, 2012.11.10 07:25)

Javaslom Kásler Árpád weboldalát!:
http://kaslerarpad.hu/

hencus@citromail.hu

(Kelemen László, 2012.07.16 21:09)

Én amatőr szinten foglalkozom a korongokkal de rengeteg szót olvastam ki és írtam le,nekem a korong az ó szövetség szövegét adja ki legtöbbször.De a Boszniai piramis és más piramisokhoz is köze, van de nem árulhatom el a titkát mert akkor túl egyszerű lenne számotokra a megfejtés.Ez egy kalendárium,csillagászati és asztrológiai gyűjtemény,leírás az újhold év kezdetéről,a másik kettő pedig kiegészítő kötet de ehhez hasonló dolgokat tartalmaz. A korong 4 személyt jelöl piramisonként, és az ezekhez tartozó írásokat amik nagyon fontos ősi rovásokat tartalmaz,ezeket rovósámánok rótták és az igazat írták le nem úgy mint a papok a kolostorokban.Ezért jó lenne ha Szakács Gábor is ott lehetne ezek megtalálásakor,mert el hallgatják a létezésüket. De én még egy kéréssel fordulok hozzátok a Budai vár múzeum alatti barlangban mit találhattak,hogy a rendőrség lezárta és nem lehet látogatni szerintem ha utána járnátok a dolognak. Orbán és Pintér osztozkodik majd a mi drága és nagyon ritka kincseinken,ezt és minden hasonlót meg kell akadályoznunk,mert sohasem tudjuk mi is az igazság őseinkről.Szebb jövőt.

2011, oktober 23: Nézzünk föl az égre!

(leszerelt, 2011.10.23 22:23)

Az 56-ban és utána évekig futószalag-szerűen kivégzett vagy halálra kínozott hőseink ezrei nem voltak, hanem vannak. Ők azok, akik ma is összefogják, egyesítik a magyarszívűek lelkét a világ minden magyarlakta területén. Bárhol élünk a világon, tekintsünk föl az égre, rájuk, élő szabadságharcosainkra, kik ekként szolgálják nemzetünket csillagösvényén.

Költözés

(>Zoli<, 2011.02.17 07:49)

Várom a választ az e-oldaltól. Nem tudom meddig tart majd ez a költözés.

Kód

(Őszkatona, 2011.02.16 21:05)


Én is küszködök az ellenőrző kóddal. Türelmeteket kérem...